Skip to content

Angelika Aniołkowska

Dieta ONLINE - Angelika Aniołkowska, dietetyk z tytułem licencjata, kontynuujący kształcenie na studiach magisterskich. Z wyboru wegetarianka, promotorka zdrowego stylu życia. Miłośniczka wszelkich aktywności, z naciskiem na wspinaczkę górską. Wielbicielka wszystkiego co daje nam natura. Chętnie wykorzystuje w życiu codziennym naturalne składniki o wielorakich właściwościach. Specjalizuje się w dietetyce klinicznej oraz dietach roślinnych.

3 komentarze

  1. Antoni
    15 lutego 2023 @ 15:48

    Dlaczego opakowanie szklane, ciemne jest lepsze?

    Odpowiedz

    • Dominik Kopczyński
      16 lutego 2023 @ 06:07

      Witaminy ulegają degradacji pod wpływem promieni słonecznych, ciemny kolor absorbuje promienie, a nie je przepuszcza, trafiając do produktu.

      Odpowiedz

  2. Jakub
    15 lutego 2023 @ 15:50

    Wydaje mi się, że to, że najwięcej witaminy C jest w cytrynach to chwyt marketingowy. Firmy produkujące cokolwiek o tym smaku mogą napisać na opakowaniu CENNE ŹRÓDŁO WITAMINY C i ludzie to podłapią

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *