Skip to content

Artur Jankowicz

ARTUR JANKOWICZ – DIETETYK / PSYCHOLOG. Osoba uzależniona od sportu i książek, głównie historycznych, autor wielu ogólnodostępnych artykułów z zakresu zdrowia i żywienia.

7 komentarzy

  1. Kris
    10 stycznia 2023 @ 13:36

    Warto też zwrócić uwagę na masło orzechowe. Nie można go mylić z kremem orzechowym czy czekoladowym. To są zupełnie różne produkty.

    Odpowiedz

    • Dominik Kopczyński
      10 stycznia 2023 @ 14:50

      Dokładnie, często takie są dostępne na tych samych półkach w sklepach, więc łatwo się pomylić.

      Odpowiedz

  2. marco
    10 stycznia 2023 @ 13:37

    “W jogurcie powinny być tylko dwa składniki: mleko i bakterie” – ciekawe co pomyśli o tym osoba która nie wie po co te bakterie 🙂

    Odpowiedz

    • Dominik Kopczyński
      10 stycznia 2023 @ 14:51

      Chyba reklama Actimela nauczyła już ludzi, że w produktach mlecznych są bakterie, więc jeden plus.

      Odpowiedz

  3. Anonim
    10 stycznia 2023 @ 13:44

    4.5

    Odpowiedz

  4. Dominik Kopczyński
    10 stycznia 2023 @ 14:50

    5

    Odpowiedz

  5. Anonim
    13 stycznia 2023 @ 17:52

    5

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *