Skip to content

Łukasz Czerwiński

Łukasz Czerwiński BLOG Dietetyk ze stopniem licencjata kontynuujący studia magisterskie. Specjalizujący się w żywieniu w sportach walki oraz crossficie. Pasjonat szeroko pojętej dietetyki ze szczególnym uwzględnieniem „skutków ubocznych” odchudzania. Zwolennik podejścia opartego na dowodach naukowych.

6 komentarzy

  1. Anonim
    8 sierpnia 2019 @ 19:59

    3.5

    Odpowiedz

  2. Anonim
    9 sierpnia 2019 @ 07:34

    5

    Odpowiedz

  3. Artur
    14 lutego 2023 @ 15:55

    Ciekawe czy te wszystkie fast-foody zwracają na to uwagę, czy tylko jak dostaną cynk, że niedługo wizyta sanepidu to wymienią olej

    Odpowiedz

  4. Jakub
    14 lutego 2023 @ 15:56

    Czy są analogiczne badania dla różnych olejów?

    Odpowiedz

    • Dominik Kopczyński
      15 lutego 2023 @ 07:46

      Z pewnością są, bo wyciągając tego typu wnioski, na pewno porównywano z innymi typami olejów. Kwestia poszukać na PubMed.

      Odpowiedz

  5. Dominik Kopczyński
    15 lutego 2023 @ 07:45

    5

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *