Skip to content

Łukasz Czerwiński

Łukasz Czerwiński BLOG Dietetyk ze stopniem licencjata kontynuujący studia magisterskie. Specjalizujący się w żywieniu w sportach walki oraz crossficie. Pasjonat szeroko pojętej dietetyki ze szczególnym uwzględnieniem „skutków ubocznych” odchudzania. Zwolennik podejścia opartego na dowodach naukowych.

3 komentarze

  1. Artur
    14 lutego 2023 @ 15:55

    Ciekawe czy te wszystkie fast-foody zwracają na to uwagę, czy tylko jak dostaną cynk, że niedługo wizyta sanepidu to wymienią olej

    Odpowiedz

  2. Jakub
    14 lutego 2023 @ 15:56

    Czy są analogiczne badania dla różnych olejów?

    Odpowiedz

    • Dominik Kopczyński
      15 lutego 2023 @ 07:46

      Z pewnością są, bo wyciągając tego typu wnioski, na pewno porównywano z innymi typami olejów. Kwestia poszukać na PubMed.

      Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *